Registratieformulier

Aanmeldformulier voor het Pre-promotietraject voor mbo docenten; 4e ronde

Aanmelden en voorwaarden

Met aanmelden gaan onderstaande voorwaarden gepaard:

  • Aanmelden voor het pre-promotietraject kan t/m 1 juni 2021. Met de aanmelding gaat een aanbetaling van € 1.000,- gepaard, te betalen binnen 3 weken na ontvangst van de factuur. Uiterlijk 1 september ontvangt u een bevestiging en worden de resterende kosten van het pre-promotietraject (€ 2.500,-) in rekening gebracht.
  • Bij meer dan het maximum aantal te plaatsen deelnemers krijgen degenen die zich hebben aangemeld op volgorde van bevestiging van aanmelding toegang tot het traject. In geval van annulering door ECBO bij te weinig deelnemers ontvangt u uw aanbetaling retour.
  • In geval van annulering door deelnemer is ECBO gerechtigd om kosten in rekening te brengen. Bij annulering tussen 1 juli en 1 september 2021 wordt 50% van de totale kosten van het pre-promotietraject -na aftrek van de aanbetaling- in rekening gebracht; bij annulering na 1 september 2021 worden de totale kosten van het pre-promotietraject -na aftrek van de aanbetaling- in rekening gebracht.
  • In het geval van annulering na afronding van de 1e fase en voor de start van de 2e fase, ontvangt de deelnemer € 500,- retour.

Factuuradres

Algemene Verordening Gegevensbescherming - Privacyrecht Persoonsgegevens/
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.

Bedrag
Betaalwijze *