Registratieformulier

Wat leuk dat je je inschrijft voor de Mbo Onderzoeksdag 2021 bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch! We ontmoeten je daar graag!

Als je je hebt ingeschreven voor de Mbo Onderzoeksdag kun je ook kosteloos deelnemen aan de mini-reeksen. Begin augustus plaatsen we informatie over de mini-reeksen op de website, begin september kun je je vervolgens inschrijven voor één van de mini-reeksen. De keuze voor specifieke sessies op de Mbo Onderzoeksdag volgt in het najaar.

Aanmelden en voorwaarden

Door inschrijving ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Je kunt online betalen via iDeal of creditcard of het bedrag overschrijven via je bankomgeving.
  • Je ontvangt na inschrijving direct een bevestiging met factuur van CINOP als bijlage. (CINOP verzorgt de financiële administratie van de Mbo Onderzoeksdag.) Je dient de factuur zelf door te sturen binnen je organisatie voor betaling indien je het inschrijfgeld niet zelf betaalt.
  • Het inschrijfgeld dient binnen 3 weken na ontvangst van de factuur voldaan te zijn.
  • De betalingsverplichting vervalt niet indien je niet komt (no-show).
  • Je ontvangt geen restitutie van het inschrijfgeld indien je besluit te annuleren.
  • Je aanmelding is overdraagbaar. Mocht je verhinderd zijn, dan is je plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin zowel jouw naam als de naam van je plaatsvervanger.
  • De organisatie is gerechtigd om te besluiten de gehele Mbo Onderzoeksdag 2021 online plaats te laten vinden indien de richtlijnen rondom Covid-19 het niet toestaan om de Mbo Onderzoeksdag op de geplande wijze te organiseren.
  • Je inschrijving betreft zowel de offline als de online variant (indien besloten wordt de Mbo Onderzoeksdag 2021 online plaats te laten vinden).

Factuuradres

Algemene Verordening Gegevensbescherming - Privacyrecht Persoonsgegevens/
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.

Bedrag
Betaalwijze *