Registratieformulier

Afstandsonderwijs vraagt van docenten dat ze bestaand lesmateriaal omvormen tot een digitale, online variant. Het verzorgen van een goede online les is echter een vak apart. Een online les vraagt een specifieke didactische aanpak. Hoe doe je dat? In de training die CINOP aanbiedt staat digitale didactiek centraal. Het is belangrijk om als onderwijsteam en als individuele docent de basis in digitale didactiek op orde te hebben: wat is de kern van een goede online les en hoe richt je die in? Hoe zorg je voor structuur in je les? Welke werkvormen zet je in om studenten actief aan het werk te zetten?

In deze training van 3,5 uur, die open staat voor individuele docenten, gaan deelnemers in blokken aan de slag met het ontwerpen van een echte les. Tijdens kennisintermezzo’s staan we stil bij de opstart van een les (inclusief het activeren van voorkennis), de instructie/verwerving in een les, de verwerking van de lesstof en de afsluiting van de les. Samen gaan we in op wat elk onderdeel van een docent vraagt en welke digitale vormen hierin ondersteunend zijn. Vervolgens passen docenten dit toe op een les die zij (binnenkort) online zullen gaan geven. Zo zorgen we ervoor dat iedere deelnemer met één volledig vormgegeven les de training verlaat.

De training gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

Voor wie? Docenten uit het mbo

Wanneer? Woensdag 30 september, 14:00 – 17:30 uur

Waar? CINOP, Stationsplein 14, ’s Hertogenbosch

Kosten: € 225,- per deelnemer

Interesse? Schrijf je dan nu hier in of neem contact op met Tara Schoemaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie.

 

Factuuradres

Algemene Verordening Gegevensbescherming - Privacyrecht Persoonsgegevens/
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.

Bedrag
Betaalwijze *