Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor de Leergang mbo.

Op basis van het interesseformulier hebben we geconstateerd dat er een goede match is en nodigen we je graag uit om het onderstaande formulier in te vullen om je definitieve deelname te verwerken.

De mbo leergang basis is geschikt voor startende docenten, (beleids)medewerkers, projectleiders en (senior) adviseurs die relatief nieuw (0 – 2 jaar) zijn binnen het mbo en snel een compleet overzicht willen van de mbo-sector. In verschillende fysieke bijeenkomsten aangevuld met divers online leermateriaal, leer je hoe de mbo-sector in elkaar zit. Je ontdekt wat jouw positie is binnen de sector en weet welke actoren er een rol spelen, wat actuele ontwikkelingen zijn en hoe jij deze meeneemt in beleid en uitvoering daarvan in jouw mbo-instelling.

Praktische informatie

Data van de seminars: 12 april 2023, 10 mei 2023, 7 juni 2023 en 5 juli 2023.

Tijdsbesteding: De leergang bestaat uit vier bijeenkomsten, van een hele dag. De voorbereidingstijd bedraagt gemiddeld een dag per bijeenkomst.

Eten en drinken: Bij elke bijeenkomst is lunch inbegrepen en bij de laatste bijeenkomst sluiten we af met een diner. 

Kosten: € 3.150,- euro (btw niet van toepassing)

Factuuradres

Algemene Verordening Gegevensbescherming - Privacyrecht Persoonsgegevens.
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.

Annuleringsvoorwaarden: tot 4 weken vóór aanvang [28 september] kunt u kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en worden de kosten voor de leergang volledig in rekening gebracht. Wel is in het geval van verhindering mogelijk om tot 1 week voor aanvang van de leergang een vervangende deelnemer aan te wijzen. U dient de gegevens van de vervangende deelnemer door te geven aan Judith Streekstra (jstreekstra@cinop.nl). Wij behouden ons het recht voor de training bij te weinig deelnemers te annuleren.

Betaling

Bedrag
Betaalmethode *
© Cinop. All rights reserved.