Registratieformulier

CINOP Lentesessie2019r

Wij zijn verheugd dat je bij onze Lentesessie wilt zijn.

Als je onderstaande gegevens invult en drukt op verzenden, dan ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met een digitale factuur. Je kunt online betalen of via de factuur die meegestuurd wordt bij de bevestiging. Je inschrijving is definitief nadat we je betaling hebben ontvangen.

We vragen je vriendelijk die factuur door te sturen naar de juiste persoon binnen je organisatie zodat deze voor spoedige betaling kan zorgen. LET OP: zolang wij je betaling niet hebben ontvangen, is je inschrijving helaas niet geldig.

Door overmaking van het inschrijfgeld ga je akkoord met de volgende betalingsvoorwaarde: mocht je alsnog niet kunnen komen, dan kunnen wij het inschrijfgeld niet terugstorten. Wel kun je altijd een collega gebruik laten maken van je inschrijving. Deze kan zich dan als plaatsvervanger aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onder vermelding van zowel jouw naam als zijn/haar eigen naam).

Graag tot ziens op 11 april!

 

Factuuradres

Wil je op de hoogte blijven van (inter)nationale ontwikkelingen rondom flexibilisering van het onderwijs, professionalisering, arbeidsmarktleren en een leven lang ontwikkelen via onze nieuwsbrief of specials?
Algemene Verordening Gegevensbescherming - Privacyrecht Persoonsgegevens/
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.